Відділ продажу: +38 (097) 222-777-9
#Новини

Красивим фасадам — красиве подвір’я. Продовжуємо благоустрій біля 1-6 будинків ЖК Синергія 3+

 

В інноваційному житловому комплексі все має виглядати досконало — і фасади, і вхідні групи, і подвір’я. Саме тому, ми облаштовуємо територію ЖК Синергія 3+ згідно з сучасними трендами благоустрою.  

 

Поки перші мешканці ЖК Синергія 3+ роблять ремонти в своїх нових оселях, ми продовжуємо вдосконалювати прибудинкову територію.

Ми почали озеленення біля 1-го будинку. А зараз, з боку дороги, будівельники облаштовують парковку. Поки що тривають підготовчі роботи. Під майбутню парковку вже розчистили місце і привезли всі необхідні будівельні матеріали. Спеціальна техніка утрамбовує майданчик, і незабаром ми розпочнемо основний етап робіт. 

Впорядкована парковка під будинком забезпечить мешканцям ЖК зручний доступ до крамниць та інших сервісів, що незабаром відкриються на першому поверсі. 

Також, ми завершуємо роботи з укладання тротуарної плитки з боку дороги, біля входу до комерційних приміщень. Бруківку вже поклали вздовж перших 5-ти будинків, і зараз завершують роботи біля 6-го. Роботи з благоустрою також розпочались і у внутрішньому подвір’ї — ми кладемо тротуарну плитку біля 1-го та 2-го будинків.

Для благоустрою території ми використовуємо якісні зносостійкі матеріали, які можуть роками витримувати інтенсивні навантаження і не потребувати ремонту. Саме тому ми робимо тротуари та пішохідні доріжки не з асфальту, а з тротуарної плитки. Бруківка служить набагато довше, ніж асфальт, і виглядає привабливо. А завдяки зазорам між стиками плит — краще вбирає надлишки води після дощів.

Також, ми продовжуємо оздоблювальні роботи в місцях загального користування 7-го та 8-го будинків, а в 9-му будинку завершуємо фасадні роботи.

 

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок