#Новини

Ваше здоров'я – наша турбота: в ЖК Green Side відкрився медичний центр “Турбота про вас”

 

В ЖК Green Side продовжують відкриватися заклади для комфортного життя мешканців комплексу. На цьому тижні свої двері відчинив новий медичний центр “Турбота про вас”. 

 

Фахівці центру надають широкий спектр послуг первинного (амбулаторного) рівня та здійснюють подальший супровід пацієнтів. А головне – в медичному центрі ви можете самостійно обрати сімейного лікаря, укласти з ним декларацію та подалі безкоштовно обслуговуватись в межах державних гарантій. Для пацієнтів без декларації вартість платної консультації сімейного лікаря складатиме 99 грн, інші медичні послуги будуть надаватись згідно прайсу центру за доступними цінами. У лікарів закладу високий рівень професіоналізму та кваліфікації, а також великий практичний досвід. Ви можете бути впевнені в якості отриманих послуг та ефективності подальшого лікування.

Медичний центр “Турбота про вас” у місті Ірпінь працює без вихідних та щодня приймає пацієнтів з 7:00 до 19:00 в будні та з 9:00 до 15:00 у вихідні за адресою: вул. Університетська, 1-Г, прим. 219, телефон реєстратури – 098 100 64 68.

Інфраструктура в ЖК Green Side щомісяця поповнюється новими сервісами. Нагадаємо, що в липні на першому поверсі ЖК Green Side, біля експрес маркету BOX, встановили поштомат "Нової пошти".  Ще з червня мешканці ЖК Green Side можуть поласувати автентичною випічкою з магазина-пекарні “У грузина” та відчути справжній смак грузинського хачапурі. Ми прагнемо, аби мешканці наших комплексів мали все необхідне поруч з домом, тож, незабаром очікуйте на відкриття нових корисних сервісів!

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок