Відділ продажу: +38 (097) 222-777-9
#Новини

Приступили до втілення вхідної групи 12 будинку ЖК Синергія Сіті

 

Вхідна група 12 будинку ЖК Синергія Сіті скоро зустрічатиме своїх мешканців та гостей дизайнерським лобі. Наразі ми взялися до її влаштування.



Наші дизайнери ретельно продумали функціональні зони, кольори та текстури вхідної групи. Для її оздоблення ми використовуємо сучасну та високоякісну плитку та керамограніт вітчизняного виробника Golden Tile, що забезпечить тривалий та естетичний вигляд вхідної групи. Підприємство Golden Tile існує вже понад 70 років і славиться власною студією дизайну, яка розробляє сучасні декори й рішення

Як і у вже зданих будинках, у вхідній групі 12 будинку ми дотримуємось принципу безбар’єрного середовища — тут ви не побачите жодної сходинки. Це зручно і для дітей, і для мам з колясками. До того ж ми спроєктували світлий наскрізний під'їзд з високими стелями та двома входами: з двору та з вулиці. Через вхід з вулиці зручно вийти до автомобіля, щось занести або розвантажити важкі сумки. Вхід зі двору тільки для мешканців — мами з колясками можуть вийти на прогулянку, діти пограти у двір.

Оформлення ліфтових холів, а також панорамні вікна зроблять вхідну групу затишним і світлим місцем, яке мешканці та гості будуть бачити першим.

Лобі буде обладнано підвісними стелями Грильято зі світловідбивною поверхнею, що дозволить зберегти природне світло та економити електроенергію.

Дзеркальні панелі, якісна плитка під мармур, графіт та дерево — ідеальна комбінація, яку використали наші дизайнери, щоб створити атмосферу простору та світла у вхідній групі.

Наразі у 12 будинку розпочали роботи з оздоблення вхідної групи: тут обшивають стіни гіпсокартоном та встановили поштові скриньки.

Скоро ви зможете побачити завершену вхідну групу на власні очі!

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок