#Новини

Моноліт нон-стоп: за три місяці 15, 16 та 17 будинки ЖК Синергія Сіті майже набрали свою проєктну висоту

 

Утримуємо швидкі темпи будівництва 4 черги ЖК Синергія Сіті для наближення вашого заселення у домівки на курорті. Розповідаємо, якого прогресу досягли 15, 16 та 17 будинки комплексу.

 

12 червня 2023 року ми відновили будівництво 15, 16 та 17 будинків ЖК Синергія Сіті. І всього за 3 місяці ми завершуємо залиття моноліту по цих будинках! Для цього працюємо безупинно: і в спеку, і у вихідні, і у свята. 

Перевагами монолітно-каркасного будівництва є те, що бетонний каркас дає будинку міцність та стійкість. Такі будинки витримують до 100-150 років без капітального ремонту. Завдяки щільному каркасу будинок не дає вираженої усадки. Тому до ремонту та оздоблення квартири можна приступити відразу після отримання ключів. А відсутність несучих стін всередині квартири дає змогу втілити у життя найсміливіший дизайнерський інтер’єр. 

Отже, розповідаємо про динаміку монолітних робіт в цій черзі будівництва:

15 будинок всього за 3 місяці зріс на 9 поверхів! Тут завершуються монолітні роботи останнього, 10-го поверху. 

16 будинок набрав +8 поверхів. Наразі монолітні роботи зосереджені на 9 поверсі будинку.

17 будинок наздоганяє сусідні та зріс на 7 поверхів. Тут влаштовуємо вертикальні конструкції 8-го поверху. 

Ми хочемо пришвидшити ваше заселення у власні домівки. Тому разом з монолітними виконуємо кладкові роботи у цих будинках. Тут зводимо внутрішні та зовнішні стіни і монтуємо вентиляційні канали.

Монолітно-каркасне будівництво гарантує надійність та довговічність будинків, що робить ЖК Синергія Сіті ідеальним вибором для майбутніх власників.

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок