#Новини

Щомісячний фотозвіт з будмайданчиків Будівельної групи Синергія

 

Звіт про хід будівництва ЖК "Синергія 3+" від 13 жовтня 2021 року.

У дев’ятому будинку завершили фасадні роботи, а саме оздоблення плиткою, 1-го поверху.

На території ЖК «Синергія 3+» підходить до завершення влаштування благоустрою біля 7, 8 та 9 будинків. Завершуємо облаштування дитячого майданчика.

Шановні мешканці ЖК Синергія 3+! Дякуємо вам, що впродовж тривалого періоду створення комплексу, тепер уже ваших домівок, ви з цікавістю та нетерпінням чекали та дивилися фотозвіти з будівництва комплексу. Настав час прощатися — це останній фотозвіт. Наступного тижня ми запросимо вас на відкриття дитячого майданчику. Всі новини та анонси по комплексу ми будемо розміщувати на сайті забудовника та в соціальних мережах — підписуйтесь! Запрошуємо стати частиною дружнього ком’юніті Синергії із святами, спортивними тренуваннями та цікавим дозвіллям! 

 

Звіт про хід будівництва ЖК «City Park ІІ черга» від 13 жовтня 2021 року.

У першому будинку триває влаштування парапетів на покрівлі. Продовжуємо штукатурити МЗК (місця загального користування) 9-го поверху. Триває прокладання внутрішніх комунікацій у МЗК на 9 поверсі. 

У другому будинку триває влаштування парапетів на покрівлі. Продовжуємо зводити внутрішні та зовнішні стіни на 13-му поверсі. Змонтували вентблоки до 17-ти поверхів. Триває монтаж вікон на 11 та 12 поверхах. Продовжуємо заливати стяжку у квартирах з 5 по 10 поверхи. Продовжуємо штукатурити МЗК на 8-му поверсі. Триває прокладання внутрішніх комунікацій у МЗК на 9, 10 та 12 поверхах. 

У третьому будинку триває влаштування парапетів на покрівлі. Продовжуємо зводити внутрішні та зовнішні стіни на 7-му та 9-му поверхах. Продовжуємо монтаж вентблоків на 15-му поверсі. Триває монтаж вікон на 5 та 6 поверхах. Продовжуємо заливати стяжку у квартирах на 6 поверсі. Проклали внутрішні комунікації в МЗК до 5-го поверху.

У четвертому будинку триває влаштування парапетів на покрівлі. Продовжуємо зводити внутрішні та зовнішні стіни на 16-му та 17-му поверхах. Змонтували вентблоки до 16-ти поверхів. Змонтували вікна до 15 поверхів. Продовжуємо заливати стяжку у квартирах з 10 по 13 поверхи. Продовжуємо штукатурити МЗК на 10-му поверсі. Триває прокладання внутрішніх комунікацій у МЗК — з 10 по 14 поверхи. Триває укладання плитки на підлозі МЗК на поверхах з 2 по 9. Почали встановлювати двері на холодних переходах — до 9-го поверху. Розпочали утеплення фасадів мінватою — тривають роботи на 2-5 поверхах.


Звіт про хід будівництва ЖК «Синергія Сіті» від 13 жовтня 2021 року.

У десятому будинку завершуємо фасадні роботи 1-го поверху. Завершили влаштування вхідної групи. Завершили прокладання зовнішньої газової обв’язки.

В одинадцятому будинку завершили фасадні роботи 1-го поверху. Завершили влаштування вхідної групи. Завершили прокладання внутрішнього газопостачання. Продовжуємо прокладання зовнішньої газової обв’язки.

У двадцятому будинку завершили монолітні роботи. Продовжуємо зведення стін 5-го поверху. Продовжуємо монтаж вентиляційних блоків на 6 поверсі.

У двадцять першому будинку завершили монолітні роботи. Продовжуємо зведення стін 5-го поверху. Продовжуємо монтаж вентиляційних блоків на 6 поверсі.

У двадцять другому будинку влаштовуємо парапети на покрівлі. Продовжуємо зведення стін 5-го поверху. Продовжуємо монтаж вентиляційних блоків на 6 поверсі.

У двадцять третьому будинку завершуємо перекриття останнього поверху. Розпочали зведення стін — наразі на 2-му поверсі. Розпочали монтаж вентиляційних блоків — виконуємо на 2 та 3 поверхах.

В тринадцятому будинку завершили вдавлювати палі під фундамент. Тривають підготовчі роботи під влаштування фундаменту ростверку. На ділянці біля будинку залили фундамент під встановлення баштового крану. 

На території ЖК «Синергія Сіті» продовжуємо влаштування благоустрою біля 7, 8 та 9 будинків. У громадському сквері продовжуємо озеленення та влаштування останньої зони відпочинку із протяжною алеєю лавок на мощенням терасною дошкою. 

Уздовж 8 та 9 будинків нанесли дорожню розмітку на парковці. 

Продовжуємо укладати бруківкою пішохідну зону біля 10 та 11 будинків.

Розпочали влаштування закритого внутрішнього двору 7, 8 та 9 будинків. Тут виконали вертикальне планування землі, розпочали укладання тротуарної плитки, проклали кабелі зовнішнього освітлення.

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок