#Новини

На будівельному форумі Ірпінь поставили у приклад

Нещодавно у столиці відбувся великий будівельний форум. Організатором виступила Українська будівельна спільнота, яка представила учасникам досвід Ірпеня як приклад успішного та результативного співробітництва між бізнесом та органами міської влади.

“Ми запросили Ірпінь. Це є хороший досвід, коли об’єднані забудовники і мерія, а їх праця очевидна. Ми бачимо, як школи облаштовуються, дитсадки та парки будуються та й у місто просто приємно заїхати” – розповідає виконавчий директор Української будівельної спільноти Тетяна Шульга.

За останні 2 роки Ірпінь дуже змінився, а бюджет розвитку міста збільшився майже у 20 разів – від 8 до більш як 106 млн грн.

Будівельний форум

Усе почалося з кардинально нового підходу міської влади до роботи будівельних компаній у межах Ірпеня.
Головними факторами у стосунках мерії і будівельних компаній є відкритість, чесність та законність, а усі незаконні забудовники та порушники закону вносяться до відкритих громаді списків.

“Саме обіцянка першого лиця міста зробити для усіх чесні й рівні умови будівництва стала запорукою тої співпраці, яка є на сьогоднішній день” – підкреслює директор будівельної компанії “Синенергія” Ігор Оверко.

За словами Ігоря Оверко, у наступному році почнеться будівництво школи, наразі ж ведеться активне проектування.

Модель співпраці міської ради та будівельного бізнесу в Ірпені учасники форуму визнали унікальною для України. Така взаємодія корисна, перш за все, мешканцям міста, адже після десятиліть застою вони можуть користуватися усіма перевагами нової інфраструктури.

Детальніше у сюжеті “Ірпінь-ТБ”:

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок