#Новини

В будівництві школи-ліцею “Синергія” приступили до активних монолітних робіт першого корпусу

 

Ми прагнемо збудувати найкращий освітній заклад в Ірпені, тому ставимо високі вимоги до проєкту та якості будівництва. Дізнайтесь більше про хід робіт над школою.

 

На будмайданчику Синергія Сіті розпочалась активна фаза робіт у першому корпусі школи. Наразі монолітники заливають колони другого поверху, а після цього розпочнуть заливку перекриття. Аби монолітні та цегляні роботи над школою відбувалися максимально швидко та ефективно, ми встановили на будмайданчику баштовий кран. 

Директор Будівельної групи “Синергія” Ігор Оверко, який особисто контролює зведення школи, розкрив нові деталі проєкту:

“Подібно до готового першого поверху з висотою стель майже 6 метрів, другий ми будуємо теж високим — 4,5 метра. Для чого це потрібно? У приміщеннях з високими стелями краще дотримуються такі ергономічні умови, як свіже повітря, природне освітлення та комфортний режим вологості.  

Тому ми ставимо високі вимоги до будівлі школи вже зараз, аби учні та вчителі почували себе комфортно в просторих та світлих навчальних класах” зазначив Ігор Іванович.

Незабаром розпочнуться роботи і над другим корпусом школи — наразі спецтехніка розрівнює ділянку під його фундамент. 

Школа “Синергія” це не єдиний освітній проєкт, що буде реалізований на території ЖК Синергія Сіті. Також тут заплановано будівництво декількох садочків це будуть і приватні,  і державні установи.

 

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок