#Новини

На території ЖК Синергія 3+ розпочали влаштування трансформаторної підстанції

 

З метою ефективного розподілу електричної енергії на території ЖК “Синергія 3+” почали будівництво трансформаторної підстанції. Вона забезпечить безперебійну подачу електроенергії до всіх будинків комплексу.

 

Комфортне середовище для життя та відпочинкуце стандарт для всіх проектів Синергії. Саме тому, ми облаштовуємо парковки, робимо благоустрій та створюємо розвинену інфраструктуру в ЖК Синергія 3+.

Але багатоквартирні будинки підключаються до міських мереж, і дуже залежать від їхньої стабільності зокрема від надійності електропостачання. Ми не маємо права ризикувати комфортом наших мешканців, тож прагнемо убезпечити їх від перепадів напруги, відключення світла та інших незручностей.

Саме тому ми розпочали будівництво трансформаторної підстанції на території ЖК Синергія 3+. Це дозволить вирівняти рівень напруги та покращити електропостачання до квартир. 

ЖК відноситься до II категорії надійності електропостачання, а це означає, що будинки живляться від двох незалежних взаєморезервованих джерел. Отже, при виникненні аварійної ситуації, вмикається резервна лінія. А мешканці не відчують жодних проблем та ускладнень через відсутність світла.

Проєкт підстанції ми розробили відповідно до ДБН та затвердили в “Київобленерго”. 

Потужностей підстанції цілком вистачить для обслуговування ЖК. Розрахункові навантаження спеціалисти “Києвобленерго” визначали виходячи з максимального енергоспоживання в кожній квартирі та з урахуванням коефіцієнта одночасності. Його суть – що більше споживачів приєднані до однієї підстанції, то менше шанс, що вони одночасно використовуватимуть всю свою приєднану потужність. 

Вже скоро нова підстанція буде підключена і забезпечить стабільну напругу в електромережах усього ЖК. 

Нагадаємо, ознайомитися з технічними умовами на електропостачання та іншими документами по ЖК ви можете в розділі Документи.

 

 

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок