#Новини

Почалась реалізація другої черги ЖК City Park

Будівельна група Синергія, дотримуючись масштабного плану з облаштування паркової зони міста Ірпінь, відкриває продаж квартир в новому будинку ЖК City Park. Будівництво висотки почнеться вже в 4 кварталі 2019 року, а здача в експлуатацію запланована на 4 квартал 2021 року. Ціна за м² - всього 11 900 грн!

Друга черга амбітного проекту, що успішно стартував 2 роки тому, передбачає будівництво 17-поверхового комплексу, яка включає:

  • Оснащення за останнім словом техніки, а саме масштабне впровадження зелених технологій: автономні котельні на сонячних батареях, енергоефективні ліфти від OTIS - компанії зі світовим ім'ям;
  • Розміщення будинку прямо посеред величезного доглянутого парку «Центральний», що робить ЖК City Park одним з найбільш екологічних місць для життя. Сила-силенна зон для відпочинку та дитячих майданчиків дозволять проводити тут приємне дозвілля дорослим і дітям;
  • БГ Синергія заздалегідь подбала про інфраструктуру, а тому, поруч з новобудовами розташовані великі супермаркети, школи і дитячі садки. Забезпечені зручні в'їзди на територію.

У житловому комплексі City Park є широкий вибір квартир на 1, 2 і 3 кімнати в різних варіаціях планування. А спеціально створений для цього Відділ сервісу допоможе Вам стежити за ходом будівництва, оформити право власності та проводити оплати за квартиру.

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок