#Новини

Починаємо стінову кладку у першому будинку ЖК City Park II черга

 

2-га черга найкращого ЖК передмістя-2019 невпинно зростає. Будівельники почали кладку стін першого будинку.  



Ми прагнемо, аби мешканці ЖК City Park II черга скоріше в’їхали в свої готові квартири. Тому на поверхах, де вже завершені монолітні роботи, а бетон набрав проєктну міцність, розпочали зведення зовнішніх стін та міжкімнатних перегородок.

За будівельними нормами, в будинках класу комфорт+ використовуються тільки безпечні та екологічно чисті матеріали. Отже, в ЖК City Park II зовнішні стіни та міжкімнатні перегородки будуть виконані з газоблоку, а простінки санвузлів — з червоної цегли.

Серед основних переваг газобетону — низька теплопровідність. Він чудово зберігає тепло, тому в квартирах мешканців City Park II буде комфортно і затишно. Газобетон — негорючий, адже має у складі тільки природні мінеральні компоненти.  

А червона цегла майже не поглинає воду і має підвищену звукоізоляцію, отже це чудовий варіант для стін у ванній кімнаті та інших вологих приміщеннях.  

Нагадуємо, ще відзавтра всі квартири у 2-й черзі подорожчають на 1000 грн/м2, тож ви ще маєте час внести задаток, і забронювати свою квартиру за старою ціною.

 

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок