#Новини

Починаємо ландшафтні роботи поруч з 7, 8 та 9-ю секціями ЖК Синергія Сіті

 

Комфортне середовище навколо будинку — це те, що робить щасливими його мешканців. В Синергія Сіті ми створюємо ландшафтний дизайн згідно з сучасними містобудівними трендами. 

 

Всі проєкти Будівельної групи Синергія мають продуманий до найменших деталей благоустрій. Та в ЖК Синергія Сіті ми реалізовуємо комплексне рішення, яке стане важливим елементом міського простору та новою точкою тяжіння для цілого району. 

За сучасними стандартами містопланування, хороший житловий комплекс повинен мати активні перші поверхи, до сервісів в яких матимуть доступ усі містяни; і камерні внутрішні подвір’я, які є особистою територією тільки для жителів. 

Саме таких принципів ми дотримуємось при проєктуванні території Синергія Сіті. Навколо будинків буде суспільний простір, відкритий для всіх мешканців міста. А до внутрішніх подвір’їв матимуть доступ тільки жителі комплексу. 

Цей підхід забезпечує ідеальний баланс відкритості та приватності, не перетворюючи район на елітне закрите гетто, проте гарантуючи безпеку та відчуття особистого простору для його мешканців. 

Наразі на території тривають підготовчі роботи. Ми розрівнюємо ділянку навколо 7, 8 та 9 секцій, завозимо будівельні матеріали та спецтехніку. Першим етапом ландшафтних робіт стане створення пішохідних зон навколо будинків та прокладання зручного під’їзду для автомобілів. 

Підписуйтесь на нас в соцмережах, аби першими дізнаватися найсвіжіші новини з будівництва та благоустрою. 

 

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок