#Новини

Дайджест з будмайданчиків Будівельної групи Синергія за тиждень

 

В складних умовах карантину, коли не вистачає робітників через обмеження пересування по Україні та по місту, а також обмеженими можливостями поставки необхідних будівельних матеріалів — ми робимо все можливе, аби забезпечити виконання робіт на своїх об'єктах та виконати свої зобов’язання перед інвесторами.

 

Ділимося, як просуваються роботи цього тижня:

  • В ЖК Green Side продовжуємо благоустрій: тут триває влаштування парковки. Закінчуємо монтаж конструкцій для горизонтальних вивісок комерції. 
  • В ЖК City Park продовжуємо оздоблення вхідних груп в 1-му, 2-му та 3-му будинках. Розпочали оздоблювально-фасадні роботи 1-го та цокольного поверхів у 1-му та 2-му будинках. Продовжуємо монтаж скляних вітрин у прибудові. Завершили монтаж вікон та дверей для комерції у 2-му будинку. Продовжуємо благоустрій: влаштовуємо в’їзну групу зі сторони вул. Чехова. Організовуємо зливову каналізацію. 
  • В ЖК Синергія Сіті відновлюємо будівельні роботи: продовжуємо монтаж вентиляційних блоків у 7-му будинку.
  • В ЖК Синергія 3+ розпочали фарбування місць загального користування у 2-му будинку. Розпочали монтаж квартирних дверей у 4-му будинку. Розпочали поклейку 2-го шару євроруберойду на покрівлі у 5-му та 6-му будинках. Завершуємо залиття стяжки у 6-му будинку. Працюємо над комунікаціями: змонтували шафно-розподільчий пункт та продовжуємо підключення зовнішніх інженерних мереж у 1-му, 2-му та 3-му будинках.

Свіжі новини з будмайданчиків за тиждень.

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок