#Новини

Дайджест з будмайданчиків Будівельної групи Синергія за тиждень

 

Розповідаємо, як минув тиждень на об’єктах Будівельної групи Синергія:

 

  • В ЖК Green Side влаштували покриття ігрової зони. Завершили монтаж сходів за 3-м будинком. Змонтували поручні на пандусі до внутрішнього двору.
  • В ЖК City Park триває благоустрій: почали викладати бруківкою під’їзд до комплексу зі сторони вул. Чехова. Здійснили пуск ліфтів в 1-му будинку, триває наладка обладнання в 2-му будинку. Тривають фасадні роботи цокольного та 1-го поверхів у всіх чотирьох будинках. Триває оздоблення вхідної групи 2-го та 3-го будинків. Фарбуємо місця загального користування у 3-му будинку.
  • В ЖК Синергія 3+ продовжуємо прокладання зовнішніх інженерних мереж до комплексу. Завершили нанесення навігації в 1-му будинку. Продовжуємо фарбувати місця загального користування у 2-му будинку. Завершуємо монтаж квартирних дверей у 4-му будинку та розпочинаємо в 5-му будинку. Продовжуємо класти плитку в місцях загального користування в 6-му будинку.
  • В ЖК Синергія Сіті продовжуємо кладкові роботи з облаштування зовнішніх та внутрішніх стін в 7-му та розпочали в 9-му будинку. Розпочали монтаж вентиляційних блоків в 9-му будинку. Встановили колиски та розпочинаємо фасадні роботи в 8-му будинку.
  • В будівництві школи Синергія залили бетонну подушку під фундамент. Триває підготовка до влаштування фундаментальної плити.

Свіжі будівельні новини поновлюємо в щомісячному фотозвіті 15-го числа.

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок