#Новини

Обираєте квартиру для великої родини? Класний варіант – 3-кімнатна квартира в ЖК Синергія Сіті!

 

В 2-му будинку ЖК Синергія Сіті є трикімнатна квартира з неймовірно функціональним плануванням. ЇЇ площа – 91 квадратний метр. І кожен метр збудований з розумом.

 

Передпокій тут – це окрема кімната, а тому бруд від взуття не буде розноситись по всій квартирі. Зручно, що є ніша для вбудованої шафи.

Особливість кухні – великі вікна та вихід на лоджію. Тут дуже світло, а тому й затишно.

Сусідню кімнату можна зробити спальнею чи дитячою, або облаштувати тут вітальню – з великим диваном, зручними кріслами та телевізором для сімейних переглядів кіно. Також планування дозволяє об’єднати цю кімнату з кухнею. Це створить єдиний простір, в якому велика родина буде проводити час разом.

Родзинка цього планування: наявність аж двох гардеробних та двох санвузлів. Якщо у вас велика родина, то ви розумієте чому це так важливо.

До речі, майстер-спальня має свою особисту гардеробну, що дозволяє відмовитися від великогабаритних шаф. Або ж можна облаштувати там окремий санвузол. Такі рішення зроблять спальню більш затишною та усамітненою.

А прямо навпроти дитяча кімната. ЇЇ вікна виходять на інста-сквер з коконами. Влітку там так зелено і квітучо! 

Будинок вже заселяється мешканцями, а житловий комплекс Синергія Сіті – постійно розвивається. Вже навесні відкриються дитячий майданчик та спортивний хаб з тенісним кортом і футбольним полем.

Квартира доступна до купівлі за державними програмами єВідновлення та єОселя. Дізнавайтеся про ціну й умови розтермінування за телефоном 093 170 77 00.

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок