#Новини

Облаштували нову містку зону парковки поруч з 5 чергою ЖК Синергія Сіті

 

Мешканцям ЖК Синергія Сіті не потрібно шукати місце на сусідній вулиці, аби припаркувати своє авто. Місткі продумані паркування ми облаштовуємо прямо на території комплексу.  Наразі завершили організацію такої зони біля 20-23 будинків.

 

Всі простори в Синергія Сіті продумані так, щоб мешканцям було зручно ходити у своїх повсякденних справах, паркувати машини, купувати продукти, водити дітей до шкіл та дитячих садків, щоб вони могли гуляти, відпочивати та займатися спортом поряд з будинком.

Це стосується й паркувальних майданчиків, що знаходяться біля кожної черги Синергія Сіті — вони мають бути місткі, безпечні та добре освітлені. Наразі, роботи з влаштування паркомісць завершуємо на території 20-23 будинків.

Наші працівники вже виклали бруківкою проїзди та парковку біля 5-ї черги комплексу і нанесли розмітку. Бруківка витримує значно більші навантаження, що особливо важливо для паркувальних зон, та добре відводить опади. А навігаційна розмітка запобігає хаотичному паркуванню та створює максимально можливу кількість паркомісць.

Аби майбутнім мешканцям було комфортно паркуватися навіть пізно ввечері, вздовж виїздів та паркувальних майданчиків ми встановимо стильні вуличні ліхтарі, розроблені для Синергія Сіті за авторським проєктом компанії Schreder. 

Нагадаємо, 5 черга комплексу Синергія Сіті нещодавно була здана в експлуатацію. Якщо ви бажаєте придбати вже готове житло для швидкого переїзду — радимо вам звернути увагу на квартири, що лишилися в цих будинках. Окрім самої квартири, тут вже виконали благоустрій, влаштували паркову, а поруч завершуємо облаштування найбільшої зони для відпочинку дорослих та дітей. Тож ви переїдете у вже готове середовище для життя. Також ви можете обрати квартиру в цій черзі для участі в доступній програмі іпотечного кредитування — єОселя під 7%. Запитати про варіанти житла в 5 черзі ви можете прямо в чаті на сайті або за номером (097) 222-777-9.

 

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок