#Новини

Влаштовуємо фундаментну плиту в останньому будинку ЖК City Park II черга

 

Нарешті, можна побачити обриси 4-го будинку ЖК City Park II черга. Ми розпочали підготовчі роботи для залиття фундаментної плити. 

 

Фундаментна плита це суцільна монолітна конструкція з бетону, на яку встановлюється  будинок. Вона забезпечує рівномірний розподіл ваги будинку на землю та перешкоджає його усадці. Якщо новобудова має основу з монолітної фундаментної плити, мешканці можуть розпочинати ремонт майже одразу після отримання ключів і не боятися, що незабаром він зіпсується через усадку будівлі.

Фундаментна плита влаштовується в три етапи:

Спочатку на землю викладається шар піску та щебеню. Він забезпечує надійне зчеплення фундаментної плити з грунтом. Після цього будівельники в’яжуть каркас із арматури, який повторює контури майбутнього будинку. Готова конструкція заливається бетоном. Заливку потрібно зробити за один раз, аби запобігти появі тріщин і стиків та забезпечити максимальну міцність плити. 

Наразі будівельники готують арматурний каркас під плиту 4-го будинку. Коли ці роботи будуть завершені, ми розпочнемо заливку моноліту, а потім - влаштування фундаменту. Це монументальні роботи, які потребують багато часу та рекордні кількості бетону. Подивіться, як ми заливали фундамент для 3-го будинку City Park II черга. Масштаби справді вражають! 

 

 

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок