#Новини

Від рендерів до реальності. В місцях загального користування ЖК City Park ІІ черга укладаємо плитку

 

4-й будинок в ІІ черзі ЖК City Park скоро буде красивий не тільки зовні, але й зсередини. В місцях загального користування приступили до укладання плитки.

 

Для оздоблення МЗК ми обрали стильну плитку з колекції Gallo українського виробника Allore Group. На підлогу ми укладаємо морозостійку нековзку плитку графітно-сірого кольору. На ній майже непомітний вуличний бруд, отже вхідна група залишатиметься стильною та охайною, навіть якщо на дворі дощ, сніг та сльота.

Ця плитка виробляється на станках від італійської компанії SACMI — світового лідера у виробництві плиткового обладнання. Плитка виготовлена з керамограніту та має високий 4-й клас зносостійкості. Вона міцніша за звичайну та підходить для облицювання МЗК. Отже ви можете бути впевнені, що ця плитка роками зберігатиме свій стильний зовнішній вигляд і чудові експлуатаційні властивості.

Наразі майстри вже приступили до укладання плитки на підлозі на 4-му, 5-му та 6-му поверхах в 4-му будинку. І вже зовсім скоро місця загального користування будуть схожі на свої рендери.

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок