#Новини

Продовжуємо ландшафтні роботи в сквері ЖК Синергія Сіті: тут висаджуємо нові дерева та кущі

 

Природи забагато не буває. Нещодавно в першому з численних скверів Синерігя Сіті з’явились перші зелені акценти з дерев-крупномірів із Західних Гімалаїв. А вже днями команда ландшафтних дизайнерів висадила тут нові дерева та кущі — розповідаємо які саме.

 

Днями в сквері висадили алею вузьколистих ясенів Raywood та берез з білими стовбурами Doorenbos. Цікавий факт: ароматні речовини молодого листя Doorenbos знімають перенапруження нервової системи. А ще вони дуже корисні для дітей.

Острівцям навколо висаджених раніше австрійських чорних сосен надали форму пагорбів із природними вигинами, і висадили на них кущі плюща та «зелені щільні шари» — вербу пурпурову Nana. А прямо сьогодні висаджують 422 декоративних кущів горобинника, які мають особливо гарні суцвіття при розпусканні бутонів.

Сучасний двір — це, перш за все, безпечне, комфортне середовище, що відповідає інтересам різних вікових груп. Саме тут мешканці зав'язують соціальні зв'язки, відпочивають від ритму великого міста. Рослини для скверу Синергія Сіті ми підбираємо таким чином, щоб створити атмосферу природності середовища для гармонійного відпочинку.

Важливим принципом благоустрою Синергії є унікальність ландшафтних рішень — особливо коли мова йде про благоустрій внутрішнього двору. А також естетична складова: двір-парк у будь-яку пору року має залишатись парком. 

Нам самим цікаво спостерігати за динамікою робіт і побачити, що вийде у фіналі. Слідкуйте за оновленнями!

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок