#Новини

Відкрита зустріч з інвесторами ЖК City Park

 

16 грудня в офісі Будівельної групи Синергія відбулась зустріч з інвесторами житлового комплексу City Park. На запитання відповідав директор будівельної групи Синергія — Ігор Оверко.

 

Основні тези зустрічі:

1. Котельня в житловому комплексі 

В першій черзі комплексу власної котельної не буде. 

Для другої черги ЖК проєктуємо котельню, яка теоретично зможе обслуговувати і першу чергу. Але це відбудеться лише у випадку, якщо жителів не буде влаштовувати обслуговування приватної котельні.

Це питання буде колективно обговорюватися з жителями після тестового періоду експлуатації існуючої котельної.

 

2. Благоустрій

Вхід в під'їзд буде наскрізним.

Спочатку будемо облаштовувати вхід до житлового комплекса з боку кільця по вулиці Виговського (автомобільний заїзд в Центральний парк): найближчим часом тут вирівняємо ділянку та засиплемо її щебенем. Цей тимчасовий прохід буде завершений в січні. І тоді ж закриємо заїзд для будівельного транспорту. Для нього буде відкрита нова дорога, яка ведеться спеціально до комплексу City Park.

Повноцінний вхід почнемо облаштовувати навесні — тут з’являться доріжки, асфальт, ландшафтний дизайн. 

Будівництво 2-ї черги житлового комплексу буде відгороджене парканом на найближчі 3 роки, але по завершенню певних етапів робіт паркан плануємо відсувати від першої черги та паралельно облаштовувати прибудинкову територію.

 

3. Будівництво II черги ЖК City Park

Будівництво розпочалось, як і було заявлено на старті продажів, — в IV кварталі 2019 р. Наразі тут завершили залиття бетонної подушки та приступили до залиття фундаменту. Всі роботи ведуться згідно графіку будівництва об’єкта.


4. Візуалізація місць загального користування

Просимо не оцінювати проміжний результат оздоблення МЗК, допоки ми не приймемо роботу від підрядника. Він усуває недоліки, які були виявлені під час виконання цього виду робіт. Таке стається під час будівництва.

Також плануємо один поверх зробити типовим, який можна буде побачити та оцінити, як будуть виглядати решта. 

Готуємо рендери фінальної візуалізації.

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок