#Новини

Пінний безліміт, крафтові коктейлі та зіркові гості: в ЖК Синергія 3 відбулася PINA SYNERGY PARTY

 

Минулий вікенд запам’ятається нашим мешканцям надовго — ми влаштували найгарячішу пінну вечірку в мікрорайоні Синергія!

 

Ми вирішили відсвяткувати екватор літа та влаштували запальну пінну вечірку для мешканців мікрорайону Синергія. На спортивний майданчик ЖК Синергія 3, де відбувалася Synergy Pina Party, запросили мешканців всіх житлових комплексів Синергії. Під запальні ритми, діти та дорослі на годину занурились у море піни та позитиву. Спеціальні установки випускали пінні хвилі та хмари, в яких “плавали” всі охочі.  

Аби гості змогли відчути вайб цього літа на смак, резиденти Синергія 3, Еспрессо бар “БЕЗ ДВЕРЕЙ”, на наше замовлення виготовили крафтові бузинові тоніки, якими ми безкоштовно пригощали на вечірці.

Зіркою вечора став чвертьфіналіст шоу Голос країни 11 — Володимир Хоменко, який зі сцени виконав для гостей пісні Monatik, The Hardkiss та інші популярні хіти. Камерність простору надала його виступу особливої зворушливої атмосфери.

Вечірки та свята для мешканців житлових комплексів Синергії це особлива тепла традиція, яку ми плекаємо вже 6 років. За цей час ми провели близько 40 свят у 5 комплексах із захоплюючими конкурсами, квестами, смачними частуваннями та зірковими гостями. Щороку ми розробляємо нові сценарії та розваги, аби щоразу дивувати наших жителів та перевершувати їх очікування. Але незмінним лишається захоплення від щасливих посмішок і сяючих очей великих та маленьких гостей наших свят.

 

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок