#Новини

Планування тижня — двокімнатна квартира в зданому будинку ЖК City Park

 

Житловий комплекс City Park в Ірпені поєднує в собі три характеристики: близькість до центру, розвинену інфраструктуру поряд та атмосферу сучасного району. Таке поєднання зустрічається не часто, тому радимо на нього звернути увагу.

 

Варіант двокімнатної квартири 59 кв.м в цьому комплексі чудово підійде сімейній парі з дитиною або якщо потрібен окремий кабінет для роботи вдома. 

Розповідаємо деталі планування: 

На вході — просторий передпокій з місцем під шафу-купе та зберігання речей.

Звідси ми потрапляємо до кухні-вітальні із місцем для кухні та великого обіднього столу. Ідеально, щоб проводити вечори у компанії друзів або влаштовувати сімейні вечері. 

Далі до великої спальні. В ній є місце не лише для двоспального ліжка, а й для шафи з туалетним столиком. Завдяки великому вікну тут завжди буде багато природного світла.

В другій кімнаті поміститься ліжко, шафа та письмовий стіл, ще залишиться місце для зберігання іграшок. Або тут можна влаштувати робочий кабінет.

Ванна кімната правильної форми для втілення дизайнерських задумів як в пінтерест.

Квартири з цим плануванням представлені на різних поверхах.

Якщо ви шукаєте квартиру в новобудові поблизу Києва — придивіться до ЖК City Park. Комплекс розташований в максимально комфортній локації: поруч розвинена інфраструктура та багато зелені. 

Якщо у вас є діти, то ви оціните близькість дитячих садків, шкіл та поліклінік. А якщо любите довгі прогулянки — то поряд доглянутий парк, де у літній сезон працює прокат велосипедів, а зимовий — прокат лиж. Магазини, кав’ярні, медичні та фітнес-центри теж поряд. 

За деталями — чекаємо вас в чаті на сайті.

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок