#Новини

Отримайте знижку до 117.000 грн на квартири в ЖК City Park II черга

 

Тільки до 31.08.2021 діють особливі умови на купівлю дворівневих квартир в комплексі City Park II черга

 

Дворівнева квартира це не розкіш, а оптимальний варіант для великої родини, чи тих, хто працює віддалено. В таких плануваннях на першому поверсі розміщується загальна зона (вітальня, кухня та кабінет), а на другому приватна (спальні та дитячі кімнати). Завдяки зонуванню, ви отримуєте атмосферу приватного будинку за ціною квартири у місті. 

До кінця літа гарантуємо вам не тільки найкращі умови купівлі дворівневих квартир, а й найбільший вибір функціональних планувань. Маємо в наявності: 

  • 2-кімнатні квартири з гардеробними з загальною площею 71 кв.м.
  • 3-кімнатні квартири від компактних 67-метрових планувань до просторих квартир площею 117 “квадратів”, де можна облаштувати майстерню, кабінет чи навіть домашню сауну!
  • 4-кімнатні квартири загальною площею 99 кв.м.

До 31 серпня кожен покупець дворівневої квартири в ЖК City Park II черга отримує знижку -1000 грн на “квадрат” за умови 100% оплати. Скористайтеся нашою пропозицією і зекономте від 67 000 до 117 000 грн! 

За детальними умовами звертайтеся до наших менеджерів. Радимо поквапитись, адже кількість дворівневих квартир обмежена.  

ЖК City Park II черга — це сучасний житловий комплекс класу комфорт+ в екологічно чистому передмісті Києва. Інфраструктура району не поступається столичній, а транспортна доступність краща, ніж у багатьох спальних районах Києва. Всього 15 хвилин — і ви вже біля станції метро “Академмістечко”. Доступна ціна від 15 800 грн/м2 та знижки до 117 000 грн роблять ЖК Сіті Парк II черга не тільки комфортним місцем для життя, а й справді вигідним об’єктом для інвестицій.

 

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок