#Новини

Останні новини в питанні влаштування електромереж до житлових комплексів Green Side та City Park

 

Сьогодні на територію ЖК Green Side доставили блочну комплектну трансформаторну підстанцію (БКТП), виготовлену на заводі АТ "Електроград".

 

БКТП є окремою одноповерховою будівлею з високоміцного залізобетону із встановленим обладнанням. 

Основне її призначення полягає у прийомі високовольтної напруги, її перетворення та подальшого розподілу на споживачів з різною потужністю. Це убезпечить мешканців комплексу від перепадів напруги, відключення світла та інших незручностей в майбутньому.

Проєкт підстанції розроблено відповідно до діючих ДБН та затверджено в “Київобленерго”. Її потужностей цілком вистачить для забезпечення стабільної напруги в електромережах усього ЖК. 

Нагадаємо, у грудні в комплексі змонтували будівельну частину БКТП, виконану із монолітних блоків. А на території комплексу проводили роботи із прокладання кабелів від БКТП до кожного будинку. Наразі ці роботи завершені.

Після монтажу БКТП фахівці здійснюватимуть налаштування електрообладнання з подальшим її введенням в експлуатацію ПрАТ “Київобленерго”. 

Крім того, ми очікуємо на поставку другої БКТП для ЖК City Park, замовлену та цьому ж заводі АТ "Електроград". Про її доставку повідомимо окремо.

 

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок