#Новини

Остання трикімнатна квартира в ЖК Green Side чекає на власника

 

Презентуємо останню доступну до купівлі 3-х кімнатну квартиру в житловому комплексі Green Side

 

Інфраструктура

На великому дитячому майданчику, у закритому від автомобілів дворі, діти будуть гратися в безпеці. Шанувальники спорту оцінять майданчик для баскетболу. А велика парковка забезпечить паркомісцем кожного мешканця.

Житловий комплекс Green Side заселений і має розвинену інфраструктуру. По периметру будинку розташовані аптека, салон краси, супермаркет, кав’ярні, приймає лікар сімейної медицини. Вже зараз готується до відкриття дитячий центр. І це далеко не весь список.

 

Планування

Будинок має стильну вхідну групу – яскравий жовтий колір завжди піднімає настрій.

Квартира має 3 кімнати, простора та світла. Вікна виходять на дві протилежні сторони будинку.

У передпокої  є достатньо місця аби взуватися всією родиною і не заважати одне одному.

Є два санвузли, які можна облаштувати на свій розсуд, наприклад, виділити окремо пральню або ж встановити і ванну, і душ, тож обирати щось одне не обов’язково.

 

Планування квартири

 

У великій кімнаті, розмірами 20,19 м2, чудово розміститься велике двоспальне ліжко, вбудована шафа, два робочих місця біля вікна та навіть столик для мейкапу.

Навпроти розташовані 2 кімнати-близнючки, розмірами 13 м2, що стануть ідеальними дитячими. Ліжко, шафа, робочий стіл – поміститься все, що потрібно, і навіть більше. Або ж можна влаштувати собі окремий робочий кабінет, чи кімнату для гостей.

Серце будь-якої квартири – кухня. Є достатньо місця, щоб розмістити кухонний гарнітур, обідній стіл і навіть диван для всіх членів сім’ї. Особливістю цієї кухні є вікно з панорамним видом на ліс з 15-го поверху.

Квартира в ЖК Green Side – це місце, де хочеться жити. Не прогав свій шанс!

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок