#Новини

Передбачили все і навіть більше в благоустрою прибудинкової території ЖК Green Side

 

Синергія завжди відрізнялася унікальним підходом до благоустрою прибудинкової території своїх житлових комплексів в аспекті ефективності використання простору. У той же час стандарти Синергії "двір без машин" і "двір-парк" роблять територію навколо будинків більш безпечною,  комфортною, а також створюють затишну атмосферу для мешканців житлових комплексів від БГ Синергія.

 

Зовсім недавно ми повідомляли про старт робіт з благоустрою території в ЖК Green Side. А сьогодні хочемо презентувати вам орієнтовний план благоустрою прибудинкової території ЖК Green Side.

ЖК Green Side знаходиться в зеленій зоні курортного містечка Ірпінь. Саме це нам вдалося підкреслити не тільки в назві, а й оточив територію комплексу зеленими насадженнями, які кожен раз нагадують, що в'їжджаючи в ЖК Green Side ви переходите на "зелену сторону".

Перейшовши на "зелену сторону" вам потрібно залишити свій автомобіль - ми це також врахували. Навколо будинків комплексу передбачена велика зона для паркінгу з розрахунком на всіх жителів ЖК Green Side, а також їх гостей. Комфортна розв'язка навколо будинків і продумані виїзди з виходами не стомлять нікого очікуванням.

ЖК Green Side - це будинок, де будуть жити сотні сімей. Ми розуміємо, що у кожного члена сім'ї є свої інтереси. У зв'язку з цим, у внутрішній частині двору ми передбачили розміщення сучасного дитячого майданчика, зон для заняття спортом, затишні місця для відпочинку. А для найактивніших тут буде облаштований справжній скеледром!

Ми в Синергії віримо, що комфорт і затишок у вашому будинку починається з вашого двору. Сподіваємось, двір ЖК Green Side стане саме тим місцем сили, розвитку та гарного самопочуття для його жителів.

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок