#Новини

Презентуємо рендери першого внутрішнього двір-саду Синергія Сіті

 

Благоустрій прибудинкової території — важливий етап проєктування житлового комплексу Синергія Сіті. Те, по чому ми ходимо, до чого торкаємось, що бачимо навколо себе — залишає найсильніші враження завдяки безпосередньому контакту та заохочує до певної поведінки. 

 

Наразі в Синергія Сіті ми реалізуємо два види прибудинкових просторів, що відрізняються за доступністю до їх території. Відкритий — це громадський сквер із зонами відпочинку, в якому можуть відпочивати як мешканці, так і містяни. І закритий — внутрішній двір, який є камерним та відокремленим від сторонніх. Потрапити в нього можуть лише мешканці та їх гості. Атмосфера двору радше нагадує власний сад із душевним ком’юніті мешканців. Публічний простір першого з громадських скверів вже готовий і чекає на гостей. А сьогодні ми презентуємо рендери внутрішнього двір-саду Синергія Сіті.

Концепт двір-саду розробила талановита ландшафтна архітекторка-концептолог — Світлана Адамова, відома своїм проєктом благоустрою вхідної групи київського Труханового острову. Ідея проєкту полягає в тому, щоб організувати дворовий простір з урахуванням різних потреб мешканців, а також соціалізацію та спілкування сусідів. 

1. Можливість реалізовувати свої потреби у різних видах діяльності. 

  • Для цього ми передбачили зону для йоги в тіні розлогих грабів. Вона стане ідеальною локацією для вивчення нових асан та ранкових медитацій. А її окрасою буде арт-інсталяція із витонченими скульптурами. Гумове покриття цієї зони створено з використанням вторсировини, що знижує негативний вплив на навколишнє середовище. Таким чином Синергія продовжує підтримувати філософію сталого розвитку, турбуючись про довкілля та збільшуючи кількість екологічних рішень в своїх проєктах.
  • Workout-зону на свіжому повітрі, котра стане улюбленим місцем для ранкових зарядок та перерв на фізичні вправи
  • Дитячі майданчики для ігор та розвитку дітей різного віку з урахуванням вікових особливостей розвитку. Вони оснащені ігровими елементами, зокрема, адаптованими для дітей з інвалідністю. Всі майданчики виконані з екологічно чистих матеріалів — це підтверджено міжнародними сертифікатами безпеки. 
  • Також тут розташуються chillout-зони для відпочинку дорослих із численними лавами, лежаками, перголами, де можна поспілкуватися, почитати, пограти в улюблену настільну гру чи просто відпочити, споглядаючи за різнотрав'ям. Та унікальна зона для гри на пелюсткових барабанах. Хтозна, може ваша дитина або й ви розкриєте тут свій музичний талант. 

2. Зрозуміла навігація

Наші мешканці матимуть затишний двір із продуманою навігацією. Для цього ландшафтний архітектор детально продумує пішохідні зв’язки і, завдяки алейним деревам та чагарникам, створює інтуїтивні пішохідні маршрути та візуальні напрямки, виключивши зайві бар’єри. А для відокремлення функціональних зон — використовує різні види мощення.  

Зовсім скоро ми приступимо до втілення концепту благоустрою. Аби ви відпочивали біля дому наче у власному саду.

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок