Відділ продажу: +38 (097) 222-777-9
#Новини

Придбати комерційну нерухомість в Ірпені від надійного забудовника Будівельної групи Синергія

 

Купити комерційне приміщення для подальшої здачі в оренду — вигідний бізнес, якщо правильно підібрати приміщення. Чому варто інвестувати у комерційну нерухомість Синергії та які її переваги перед житловою — розбираємо у цій статті.



У порівнянні з житловою комерційна нерухомість має низку переваг.

— Триваліші терміни оренди. Орендарі комерційних об’єктів, таких як спортивні комплекси, дитячі центри розвитку, поштові відділення, як правило, залишаються там надовго, що призводить до стабільнішого грошового потоку для інвесторів. Багато договорів оренди укладаються на 3-5 років і більше.

— Вища прибутковість інвестицій. Інвестиції в комерційну нерухомість мають більшу прибутковість, в основному через тривалі терміни оренди. Тут важливо враховувати, що на прибутковість впливає ринок комерційних приміщень у конкретному районі, наприклад, кількість вільних приміщень у порівнянні з попитом на них, а також загальний стан економіки. 

— Приріст капіталу. Купуючи комерційну нерухомість, у володіння переходить об’єкт, вартість якого може зростати або падати. Історично склалося так, що ринок нерухомості зростає рік у рік. Ця тенденція має всі передумови до зростання, а отже вартість об’єкта зросте і його можна буде продати з прибутком.

Які ж переваги придбання об'єкта комерційної нерухомості в локаціях житлових масивів від Будівельної групи Синергія.

1. Швидка окупність. Вартість прибуткового комерційного приміщення окупається в середньому за 8-10 років. Аналізуючи середні показники, в Синергії цей період складає 8 років.

2. Найкращі локації в місті. Наші комерційні приміщення знаходяться у жвавих районах Ірпеня з активним платоспроможним населенням. А їх розміщення на першій лінії забезпечує постійний потік клієнтів.

3. Високий попит. На комерційні приміщення в Синергії завжди є попит. Наприклад, у 2 будинку ЖК City Park залишилось одне вільне приміщення, а в ЖК Синергія 3+ на 9 будинків залишилось тільки 2 приміщення під бізнес.

4. Розмаїття площ та планувань під різний бюджет. В продажу є комерційна нерухомість площею від 54 до 700 кв. м за ціною від 15 тис. грн за кв.м.

5. Фасадні вітрини та окремі входи забезпечують автономність та зручні умови для майбутніх орендарів.

Щоб придбати комерційне приміщення в Синергії звертайтесь до наших менеджерів за телефоном (093) 170-44-85 аби пишіть прямо в чат на сайті.

 

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок