#Новини

Природні форми, галявини для споглядання та інстаграмні локації. Презентуємо концепцію благоустрою ЖК Синергія Сіті

 

Наша мета дотримати баланс між максимальним озелененням території та її функціональним наповненням. Розповідаємо про ландшафтний дизайн в Синергія Сіті. 

 

Джерелом натхнення для проєкту стала річка Ірпінь та прилеглі до неї території: заплавні смуги полів, річкові ландшафти та листяний ліс. 

Природні форми відтворені як в архітектурі комплексу, так і в елементах ландшафтного дизайну. Хвилеподібні будинки повторюють вигини річки, а сквери за формою нагадують річкові острівці.

В Синергія Сіті будуть створені суспільні зони, де можуть гуляти як мешканці, так і гості комплексу. Це затишні сквери та алеї-променади, які ми вже почали облаштовувати. 

Алеї розводять транзитний рух вздовж будинків комплексу, створюють нові прогулянкові маршрути та місця для короткочасного відпочинку. Для їхнього озеленення буде використаний мікс з природних та декоративних рослин. В скверах ми облаштовуємо затишні лаунж зони, галявини для відпочинку та споглядання за природою, а також місця для яскравих фото. Так, в першому з численних скверів вже почали укладати бруківку на доріжках та в зонах відпочинку. 

На відміну від суспільних зон, внутрішні подвір’я ми робимо доступними тільки для мешканців. Це будуть закриті камерні простори з атмосферою власного саду, до яких не матимуть доступ сторонні. 

Синергія Сіті це флагманський проєкт Будівельної групи Синергія. Він поєднує 10-річний досвід та найкращі галузеві стандарти. 

Оберіть власну квартиру бізнес-класу в екологічно чистому передмісті Києва та насолоджуйтесь життям як на курорті! 



Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок