#Новини

Приступили до втілення дизайнерських місць загального користування в 20-23 будинках ЖК Синергія Сіті

 

В 5-й черзі ЖК Синергія Сіті працюємо над оздобленням місць загального користування: розповідаємо про статус виконання робіт та дизайнерські задуми.

 

Будівництво ЖК бізнес-класу це про увагу до деталей. Ще на етапі проєктування ми продумуємо всі життєві сценарії використання того чи іншого простору: прибудинкової території, вхідної групи та місць загального користування.

Останні мають бути одночасно й естетичними, і функціональними. Адже це перше місце, куди ви виходите із власної квартири, направляючись до ліфта чи сходів. Тому для оздоблення місць загального користування ми створюємо окремий дизайн-проєкт. І наразі працюємо над його втіленням у 20-23 будинках комплексу: 

- у 20 будинку вже уклали плитку та почали фарбування,  

- у 21 триває підготовка стін до фарбування та укладання плитки,  

- у 22 будинку — завершили та 23 добігає до завершення тинькування стін.

Для оздоблення стін ми використовуємо стриману колірну гаму: білий та контрастний сірий. Для підлоги та частини стіни, з якою може бути найбільше взаємодії, ми обрали дизайнерську плитку глибокого сірого кольору з імітацією каменя. Вона виглядає  стильно і водночас гарно проявила себе в експлуатації. А ще вона не ковзка та не залишає надто помітних слідів від дощу та сльоти. А отже спільні коридори завжди виглядатимуть привабливо та охайно.

В якості акцентів ми наносимо на стіни деталі брендування житлового комплексу та стилізовані елементи навігації.

На сходових клітинах ми встановили великі панорамні вікна, аби в будинок потрапляло багато природного освітлення, яке впливає на гарне самопочуття. Спускаючись, можна зловити на собі сонячні промені чи помітити перший сніг. Посміхнутись цьому та підняти настрій.

Зовсім скоро ви зможете побачити оформлення ліфтових холів та поверхових коридорів на власні очі, адже готовність будинків з кожним днем зростає. І незабаром вони будуть офіційно добудовані. Щодня та без жодних перерв працюємо, щоб наблизити ваше заселення у власні домівки.

 

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок