#Новини

Продовжуємо благоустрій внутрішнього двір-парку в ЖК Синергія Сіті

 

У внутрішньому двір-парку житлового комплексу Синергія Сіті продовжуються роботи з благоустрою.

 

Тут паралельно із укладанням бруківки у пішохідних зонах розпочали ландшафтні роботи. В острівцях ведемо земельні роботи, встановлюємо системи автополиву, та навіть встигли висадити нові дерева. 

Ми прагнемо, аби мешканці та гості житлового комплексу могли милуватися красою власного подвір’я увесь рік. Тому для озеленення Синергія Сіті підібрали рослини безперервного цвітіння та хвойні, які прикрашатимуть прибудинкову територію взимку. У якості акцентних дерев були обрані Австрійська чорна сосна та білосніжна береза Doorenbos із Західних Гімалаїв.

Ми висаджуємо лише дерева-крупноміри. Це один з головних принципів оформлення унікального ландшафту нашого двір-парку. Люди не повинні чекати, поки дерева виростуть. В них має бути можливість насолоджуватися красою двір-парку тут і зараз.

Тож, наразі тут з’явилися такі нові дерева — ірга Балерина і горобина Додонг. Ірга Балерина — це невелике дерево з округлою кроною, розквітає в травні великими білими квітами в формі зірки. На початку червня з’являться темно-червоні, доволі великі соковиті й солодкі плоди. А восени листя “вбереться” в темно-пурпурне забарвлення.

Горобина Додонг — компактне дерево з колоновидною кроною. Навесні і влітку листя зелене, а восени набуває вогняно-червоного відтінку з помаранчевим відливом. Цвіте білими суцвіттями з дрібними квітами в кінці травня - початку червня. Гарний вид восени і взимку надають яскраво-червоні ягоди.

Незабаром ви зможете побачити всю цю красу на власні очі!

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок