#Новини

Продовжуємо будівництво ЖК Синергія Сіті: у будинках 15, 16, 17 зводять стіни

 

Тільки на початку листопада закінчили монолітні роботи, а зараз вже близько половини стін всіх 3-х будинків зведено.

 

Попри морози пізньої осені, будівельники продовжують свою сумлінну працю. Наразі вже встигли звести стіни у 15 будинку до 6 поверху, у 16 – до 8, а у 17 - аж до 8 з 9 поверхів всього.

Для мурування стін Будівельна група Синергія використовує 2 види блоків та червону цеглу в залежності від функцій, які виконує стіна.

Зовнішні стіни та стіни спільних коридорів будують з газоблоків. Газоблоки виробляють з газобетону, змішуючи вапно, пісок, цемент, алюмінієву пудру, а потім запікаючи суміш під тиском. Вибір інженерів зупинився саме на цьому виді блоків, тому що газоблок має властивість не накопичувати вологу всередині, а віддавати всю її назовні. Тобто опади з атмосфери не будуть потрапляти всередину будинку, а зайва волога буде випаровуватись з квартири. До того ж завдяки повітрю всередині бульбашок газоблоку, він має дуже низьку теплопровідність, тобто добре зберігає тепло. Для порівняння, щоб того ж ефекту від цегляної стіни, потрібно використовувати 3 шари цегли.

У місцях з потенційно підвищеною вологістю, таких як санвузли та лоджії, ми вирішили використовувати червону цеглу. До того ж у цегляних стін добра шумоізоляція, тому ви не почуєте співи сусідів, що приймають душ. Червону цеглу виробляють із глини, обпалюючи її в печі.

Аби зберегти більше корисної площі у квартирі, міжкімнатні стіни мурують шлакоблоком – шириною до 12 см. Шлакоблок виробляють з цементу, шлаку (відсіву) та води. Блоки з цього матеріалу добре проводять тепло і звукоізолюють, достатньо міцні, тож ідеально підходять саме для міжкімнатних стін.

Міцні та надійні стіни – основа для вашого майбутнього комфортного життя.

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок