Відділ продажу: +38 (097) 222-777-9
#Новини

Тривають фасадно-оздоблювальні роботи 1-го поверху у 7, 8 та 9 секціях ЖК Синергія Сіті

 

Для оздоблення фасадів ми використовуємо мінеральну вату та якісні панелі з керамограніту. Дізнайтесь більше про переваги цих матеріалів. 

 

Наразі, фасадні роботи відбуваються на 1-му поверсі першої черги комплексу. Наші майстри утеплюють стіни мінеральною ватою у 7, 8 та 9  секціях. До початку наступного тижня ми плануємо завершити ці роботи, і розпочати монтаж плитки. 

Для будівництва житлових комплексів бізнес-класу використовуються максимально якісні матеріали, зокрема, мінеральна вата. Це екологічно чистий та негорючий матеріал, який має відмінну тепло- та звукоізоляцію. Властивостям та перевагам мінеральної вати ми присвятили цілу серію нашого влогу. Подивіться її, аби дізнатися більше.  

Для оздоблення фасадів ми використовуємо спеціальну морозостійку плитку з керамограніту від українського бренду Golden Tile (колекції Street Line та Heidelberg). Вона має колір та фактуру натурального каменю, проте, важить набагато менше і чудово підходить для облицювання стін надворі. 

Керамограніт це екологічно чистий матеріал, який не боїться перепадів температури. На керамогранітних панелях не з’являються тріщини, тож фасади Синергія Сіті зберігатимуть привабливий та сучасний вигляд довгі роки.

 

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок