Відділ продажу: +38 (097) 222-777-9
#Новини

Продовжуємо створювати благоустрій в ЖК Синергія Сіті: що вже зробили і які плани

 

Звітуємо про хід робіт та ділимось планами з благоустрою нової зони відпочинку повз 10 та 11 будинки комплексу, внутрішнього подвір’я 7-11 будинків та уздовж 20-23 будинки

 

Наші проєкти з благоустрою спрямовані на створення гармонійного і комфортного простору: аби мешканці могли перепочити від галасливого життя мегаполіса та знаходити спокій у своєму оточенні.

Зараз роботи з благоустрою одночасно тривають близько 5 черги будівництва, у внутрішньому подвір'ї 7-11 будинків та на зовнішньому периметрі 10 та 11 будинків. Повз 20-23 будинки завершуємо влаштування місткої зони парковки для мешканців будинків та їх гостей. 

У внутрішньому подвір'ї працюємо над першою зоною відпочинку — майданчиком для йоги та медитації. Цей облаштований простір дозволить мешканцям Синергія Сіті насолоджуватися заняттями йогою та медитацією в гармонії з навколишнім середовищем. Зручний йога-майданчик стане місцем, де можна віднайти спокій, відновити баланс та зберегти фізичне та емоційне здоров'я. У внутрішньому подвір’ї влітку також з’являться сучасні ігрові зони для дозвілля та розвитку найменших мешканців.

Зовні 10 та 11 будинків також створюємо зону для відпочинку. Тут вже уклали бруківку на місці майбутніх алей та сформували кам'яні габіони. Габіони не лише прикрашають простір, але й структурують зовнішній периметр. Надалі на них будуть облаштовані комфортні місця для сидіння – схожі до тих, що в інста-сквері біля першої черги. Ми вже запланували наступні етапи робіт: монтаж енергоефективного освітлення та висадка рослин на клумбах навколо релакс-зони.

Такий ретельний підхід до благоустрою має на меті створити якісне продумане оточення, в якому захочеться проводити більше часу. Не тільки у квартирі, але і за її межами.

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок