#Новини

Прогрес влаштування елетромереж до ЖК City Park та ЖК Green Side за тиждень

 

Далі розповідаємо, як просувається будівництво нової електромережі до наших житлових комплексів City Park та Green Side. Роботи виконують підрядні організації Київобленерго по трьох напрямках. Поточний тиждень по всіх був продуктивним — розповідаємо, що встигли зробити.

 

1. По першому напрямку, в межах якого ведеться прокладання електричного кабелю від підстанції “Ірпінь” (ПС 110/10 кВт “Ірпінь”) до нового розподільчого пункту (РП) на вулиці Чехова, ведеться одночасно прокладання кабелів та викопування траншей далі по вул. Українській.

Цього тижня повністю закопали частину траншеї у вхідній групі в парк Незнайки. Далі по вулиці Українській бригада з 20 робітників прокладає кабелі по виритій траншеї. Частину цієї траншеї, що з’єднує парк Незнайки, вже також почали закопувати. 

Отже, станом на сьогодні роботи паралельно ведуться на різних ділянках вулиці Українська, перетнувши вулицю Пушкінська: частина робітників прокладає кабелі, інші — заривають вже прокладені ділянки, треті — копають траншею далі по вулиці до РП. 

Нагадаємо, для будівництва нової електромережі використовують силовий мідний кабель 800, що забезпечить високу надійність експлуатації мереж та стабільне електропостачання користувачів.

1

2

3

4

5

6

7

8

10

11

12

 

2. Значного прогресу вдалося досягти цього тижня по напрямку, що виконує друга підрядна організація. Тут змонтували розподільчий пункт (РП) по вулиці Чехова, що поруч з ЖК Utlandia. Це електрична установка для прийому електроенергії і її подальшого розподілу, що дозволить ефективно експлуатувати нову електромережу.

111

222

3. На території ЖК City Park підрядники розпочали влаштування фундаменту під трансформаторну підстанцію. Та продовжують прокладати кабелі безпосередньо до кожного будинку.

101

202

303

404

5005

606

7

 


На території ЖК Green Side підрядники також розпочали влаштування фундаменту під трансформаторну підстанцію.

11111

22222

4455

5555

 

Роботи по всіх напрямках виконуються згідно графіку та будуть завершені до кінця листопада. Про динаміку по кожному з них розповімо вже за тиждень.

Нагадаємо, для стабільної та якісної подачі електроенергії для мешканців наших ЖК City Park та Green Side ми згідно Договору із Київобленерго забезпечуємо будівництво нової потужної електроінфраструктури в житлових районах міста Ірпінь.

 

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок