#Новини

Роботи над 8-м будинком ЖК Синергія 3+ добігають фінальної стадії. Тут розпочали встановлення квартирних дверей

 

Двері в ЖК Синергія 3+ — це не тільки надійний захист ваших осель, але й підтримка вітчизняного виробника. Дізнайтесь більше про наш проєкт “Свідомо за українське”

 

Підтримка українських товарів в противагу імпортним альтернативам є економічною стратегією Будівельної групи Синергія та свідомим внеском в підтримку української економіки. Купуючи українські товари для будівництва своїх об’єктів — ми платимо українцям і залишаємо гроші всередині країни.

Саме тому, для ЖК Синергії 3+ ми обрали металеві квартирні двері від українського виробника — компанії ARTIZ. Вже більше 7 років вони створюють якісний та надійний продукт за європейськими стандартами. Стриманий та стильний дизайн дверей від ARTIZ гармонійно вписується в hi-tech архітектуру комплексу. Утеплення мінватою гарантує надійну звукоізоляцію та допомагає заощадити на опаленні. А два міцні замки гарантують безпеку вашого помешкання. Тож, майбутні мешканці комплексу матимуть якісні та стильні вхідні двері — саме такі, які б вони поставили в квартиру самі. 

Нагадуємо, що остання черга ЖК Синергії 3+ на фінальних етапах готовності. Так, в 9-му будинку проєкту тривають внутрішні оздоблювальні роботи.

 

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок