#Новини

Роботи з благоустрою ЖК Green Side йдуть повним ходом

 

Житло від БГ Синергія вирізняється не лише сучасним плануванням квартир, але і якісно новою концепцією прилеглої території. Наші інвестори отримують житло в новобудовах зі зручними під’їздами, затишними дворами та красивою територією. 

Ми вже розпочали роботи з благоустрою біля 5-ої черги ЖК Green Side. Зовсім скоро пішохідні зони, лавки для мешканців та гостей, плейхаби для батьків з маленькими дітьми, ігрові та спортивні майданчики та затишний двір-парк будуть готові. В таких дворах безпечно та зручно, мешканці з величезним задоволенням проводитимуть тут вільний час. Кращого місця для приємного спілкування з сусідами годі шукати.

Для власників автомобілів облаштовуємо зручну парковку з іншого боку будівель. Стандартами БГ Синергія передбачено гармонійне поєднання інтересів всіх мешканців: з одного боку ніхто не припаркується на вашому газоні, а з іншого ви не будете постійно шукати місце для автомобіля. 

Квартири від БГ Синергія - це новий рівень якості житла в місті, де затишок та гармонія не порушуються проблемами співіснування. Ми про все подбали ще на стадії проектування житла. Приєднуйтесь. Тут варто жити.

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок