#Новини

Будівельна група Синергія в черговий раз підтвердила високі позиції в Рейтингу найбільших забудовників–2020

 

В журналі Новое Время разом з ЛУН вийшов рейтинг найбільших забудовників Києва та області за кількістю зданих квартир. Це вже третій рейтинг, який ЛУН рахує щорічно для видання. Будівельна група Синергія цього року піднялася в рейтингу ще на +3 пункти, опинившись на 10-му місці. Здавши в експлуатацію 1495 квартир в 3-х житлових комплексах.  

 

Як будувався рейтинг: портал ЛУН порахував для журналу “Новое время” кількість квартир, які здали всі забудовники Києва та області за період 01.01.2019 — 31.08.2020. Враховували квартири тільки в тих будинках, які прийняті в експлуатацію Державною архітектурно-будівельною інспекцією України. 

20 забудовників, що представлені в Рейтингу, здали за 1 рік і 8 місяців спільно 35 362 квартир (майже стільки ж, як і в минулому рейтингу — 36 909).

1

З нового в цьому році додали в таблицю ще 2 показника:

 - впізнаваність брендів забудовників. Бренд “Будівельна група Синергія” знають 26% опитуваних.

 - коефіцієнт "взяті зобов'язання / виконані зобов'язання" (квартир будується / здано за період). По даному показнику ми отримали оцінку 0,7 та оціночну кількість квартир*, що будується — 1,1 тис.

*Оціночна кількість квартир, що будуються — кількість квартир в будинках, котрі продаються або коли-небудь продавались, але ще не здані.

“Кількість закінчених будівництв та зданих об'єктів, яка бралася до уваги аналітиками ЛУН,  є важливим показником надійності забудовника. Так само як і темпи здачі в експлуатацію. Присутність Синергії в рейтингу третій рік поспіль з щорічним ростом позицій свідчить про стабільний розвиток компанії” — прокоментував рейтинг Ігор Оверко, директор компанії.

 

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок