#Новини

Ремонт від Будівельної групи Синергія: економте гроші та час і заселяйтесь в готову квартиру

 

Потрібен ремонт “під ключ” чи тільки техпроєкт або розведення електрики? БГ Синергія пропонує широкий вибір послуг з планування та ремонту.

 

У відділі сервісу ви можете замовити:

  • дизайнерський проєкт та авторський нагляд
  • окремі види ремонтних робіт
  • або навіть послугу ремонту під ключ

Послуга дизайн-проєкту існує в чотирьох комплектаціях:

Пакет “Мінімальний” вартістю від $5/кв.м передбачає розробку технічного проєкту. Він підходить для тих, хто хоче власноруч створити дизайн оселі, але потребує старту у вигляді технічних креслень. Всі матеріали для початку робіт замовник отримає протягом 2-х тижнів.

Пакет “Стандарт” вартістю від $10/кв.м передбачає не тільки розробку техпроєкту, а й концепції приміщень у вигляді колажів (включно з розстановкою меблів). Протягом місяця замовник отримує усі необхідні креслення для початку проведення ремонтних робіт.

Пакет “Стандарт+” вартістю від $15/кв.м. Він включає в себе роботи з попередніх пакетів, а також розробку 3d візуалізації усіх приміщень. При необхідності дизайнер розробить ескіз меблів для індивідуального замовлення. Клієнт отримує усі необхідні креслення для початку проведення ремонтних робіт. Підготовка всіх планів та візуалізацій займе від 1 до 1,5 місяців.

Пакет “All Inclusive” вартістю від $20/кв.м. Окрім послуг з попередніх пакетів, він включає пошук та підбір облицювальних матеріалів, меблів, сантехніки, світла та електрофурнітури. Усі вибрані позиції подаються у специфікаціях, які замовник отримує разом з повним пакетом робочих креслень та 3d візуалізаціями усіх приміщень протягом 2-х місяців. Також у вартість пакету входить авторський нагляд за ходом робіт.

Окрім дизайн-проєкту, наші спеціалісти готові виконати для вас найважчі та найбрудніші ремонтні роботи: електромонтажні, сантехнічні, розводку опалення, влаштування теплої підлоги в санвузлі та нанесення гіпсової штукатурки на стінах приміщень. Вартість комплексу робіт для однокімнатної квартири становитиме 4500 грн/кв.м, для двокімнатної – 4300 грн/кв.м, для трикімнатної – 4000 грн/кв.м. А найприємніше – всі ці роботи будуть виконані всього за місяць чи навіть швидше!

Якщо ви хочете замовити додаткові роботи, наприклад, влаштування стелі чи паркету, – це також можливо, звертайтесь до менеджерів відділу Сервісу за розрахунками.

Нагадуємо, що на всі роботи, виконані нашими спеціалістами, діє гарантія 12 місяців.

Нещодавно ми завершили перший дизайн-проєкт для сімейної квартири в ЖК City Park II черга. З 3D візуалізацією інтер'єру ви можете ознайомитись в галереї.

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок