#Новини

Рішення архітектурної інспекції не скасовує дозволу на будівництво ЖК «Синергія Сіті»

Рішення архітектурно-будівельної інспекції не є підставою для скасування дозволу на початок будівництва житлового комплексу «Синергія Сіті».

Це пояснили правознавці будівельної групи «Синергія» після того, як у Facebook групах, підконтрольних скандальному бізнесмену Олексію Зіневичу, почали розповсюджувати документи цього відомства. Юристи також зазначили, що будуть відстоювати права компанії і права інвесторів у суді.

«Офіційно компанія «Синергія» не отримувала жодних повідомлень про дані документи. Дивна ситуація, коли ми дізнаємося про так зване скасування містобудівних умов з фейсбук-сторінок певних осіб. Скоріше за все, документ більше має медійне, а не юридичне значення. На жаль, дуже часто в Україні використовують адмінресурс для інформаційних війн. Тому будемо відстоювати права нашої компанії і права наших інвесторів у суді. Ми переконані, що правосуддя на нашому боці», - прокоментував інцидент юрист компанії Сергій Протасов.

Як відомо, у Приірпінському сегменті Facebook почали масово поширювати рішення архітектурно-будівельної інспекції під номерами 1 та 2. В документі, який поширили в соцмережі, йдеться про те, що будівельна компанія порушила якісь вимоги. Однак порушення чітко не перелічені.

Натомість, будівельна група «Синергія» повідомляє, що має усі підстави для продовження роботи: право власності на землю, комплексну експертизу проекту категорії СС3 та дозвіл на початок виконання будівельних робіт.

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок