#Новини

В Новий рік — з надійною покрівлею. В 7-й секції ЖК Синергія Сіті завершили поклейку 2-го шару євроруберойду на покрівлі

 

Надійний дах запорука вашого комфортного життя на довгі роки. Саме тому ми використовуємо для покрівельних робіт в Синергія Сіті руберойд бізнес-класу Уніфлекс. 

 

Руберойд це надійний та перевірений часом матеріал, який чудово підходить для плоских дахів багатоповерхових будинків. Його основні переваги:

  • Стійкість до атмосферних впливів і перепадів температури.
  • Термін експлуатації до 25 років.
  • Стійкість до сонячних променів.
  • Чудова звукоізоляція 

Для виготовлення звичайного руберойду використовується спеціальний покрівельний картон, просочений бітумом. Такий матеріал не дуже надійний, і потребує укладання в 5 чи більше шарів. Його слабке місце картонна основа. Якщо верхній шар пошкоджений, волога потрапляє до паперу і руйнує руберойд. Саме тому, для влаштування покрівлі в Синергія Сіті, ми використовуємо високоякісний євроруберойд Уніфлекс, якій відноситься до матеріалів бізнес-класу. 

Уніфлекс призначений для конструкцій з серйозними механічними навантаженнями, наприклад для експлуатованих дахів. Основа матеріалу — поліестер та скловолокно. Вони вкриті щільним шаром бітуму та негорючою захисною посипкою.  Саме тому руберойд Уніфлекс здатний витримувати найсерйозніші навантаження довгі роки.  М'яка покрівля прослужить більше 25 років, витримуючи будь-які механічні дії та захищаючи дах вашого будинку від агресивних впливів зовнішнього середовища.

Перед укладанням рулон руберойду треба розгорнути, і залишити не менше, ніж на 12 годин, для того, щоб він вирівнявся. Укладання покрівлі проводиться методом наплавлення  шару руберойду на дах.

В ЖК Синергія Сіті триває активна фаза підготовки першої черги комплексу до здачі в експлуатацію. Так, в 8-й секції ми завершуємо фасадні роботи на першому поверсі.

 

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок