#Новини

На території ЖК Синергія Сіті пройшов перший пікнік добросусідства

 

18 вересня на території громадського Insta-скверу ЖК Синергія Сіті відбулась перша Welcome party для майбутніх мешканців 7, 8 і 9 будинку.

 

У минулі вихідні, незважаючи на прохолоду осіннього сезону, гостям було досить комфортно і тепло не тільки від пледів, але і від емоційних зустрічей, приємних знайомств з сусідами, радості від перебування на території власного будинку.

Святкування розпочалось з фуршету під гарячі треки діджея, а продовжилось відпочинком з кальянами і келихами просекко в сквері ЖК Синергія Сіті. Діти атмосферно доповнювали цей день посмішками і іграми, дорослі — зігрівались танцями в сквері, знайомилися один з одним, надихалися і робили перші впевнені кроки по втіленню своєї мети! Приємно спостерігати за тим, як об'єднуються інтереси людей, як масштабується наше ком'юніті: обираючи Синергію, ви завжди отримуєте більше, ніж просто квартиру мрії.

Щоб передати вам атмосферу свята і дати змогу хоча б трохи стикнутися з настроєм пікніка, емоціями Welcome party, пропонуємо подивитися відеозвіт:

Попереду у нас багато приводів для радості, відпочинку та знайомств в Синергія Сіті. Тому ми не прощаємось, а кажемо «До зустрічі!».

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок