#Новини

Сьогодні ми отримали ліфтове обладнання Otis для 3 будинку ЖК City Park

 

Будівельна група Синергія зі всією відповідальністю перед своїми інвесторами продовжує будувати житло та вибудовувати майбутнє. Сьогодні ми отримали ліфтове обладнання Otis для 3-го будинку ЖК City Park. Його встановлення дозволить завершити проєкт: три з чотирьох будинків вже введені в експлуатацію, останній, третій будинок, буде зданий невдовзі після пусконалагодження ліфтів.

 

На якому б поверсі ЖК City Park ви не мешкали, на потрібний ви завжди дістанетеся з комфортом. Американський Otis — лідер світового ліфтового бізнесу. А їхня продукція — взірець стандартів безпеки та швидкого пересування.

Завдяки технологічній системі керування та сучасним гальмам, поїздка ліфтом буде тихою, плавною та без вібрацій. А сучасний дизайн нагадуватиме, що ви живете там, де високі стандарти в кожній деталі. Що ви живете в ЖК City Park від Будівельної групи Синергія. 

Ліфтові системи приїхали до будинку прямо із заводу в Іспанії. Наші майстри зараз же приступають до його монтажу. Аби чимскоріше здати будинок в експлуатацію, вручити ключі, а швидкісні ліфти могли підіймати вас до власної оселі. 

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок