Відділ продажу: +38 (097) 222-777-9
#Новини

Сімейний лікар та педіатр в Ірпені: медичний кабінет "Лікар поруч з вами" в ЖК Green Side

 

Патронаж новонароджених, вакцинація, декларація із сімейним лікарем, допомога у невідкладних станах, виїзд лікаря додому. Ці та інші види медичної допомоги ви можете отримати в досвідченого сімейного лікаря — Подколзіної Ольги Фрідріхівни в нашому ЖК Green Side. Тут знаходиться приватний медичний кабінет лікарки — “Лікар поруч з вами”.

1

Він діє як сімейний медичний кабінет. Сюди можна прийти сім'єю, отримати якісну консультацію, за необхідності зробити діагностику, здати аналізи та підписати декларацію із сімейним лікарем.

Запрошуємо на мініекскурсію та знайомство із лікаркою. Далі буде пряма мова від лікаря — Ольги Фрідріхівни.

1. Ми маємо педіатричний та кабінет сімейного лікаря.

2

До нас можна прийти сім'єю, отримати якісну консультацію, за необхідності зробити діагностику та здати аналізи. 

У нас є педіатричний кабінет. Ми виконали його просторішим за чинні норми, щоб було затишно. А також кабінет для сімейного лікаря або терапевта. Він ще більший. Зараз в ньому за необхідності приймає дорослий ендокринолог. Тут є кардіограф. Є можливість приймати лору, це в наших планах. Наявність двох кабінетів дозволяє розмежовувати здорових та хворих пацієнтів. 

2. Надаємо невідкладну допомогу — всю, яка можлива.

3

В нас є повністю обладнана маніпуляційна та медсестра. Тож маємо можливість ставити крапельниці, різні уколи. Раніше, коли було краще зі світлом, проводили вакцинацію. Зараз я вакцини тимчасово не беру, без світла велика проблема їх зберігання. 

Надаємо всю можливу невідкладну допомогу: гіпертонічні кризи, панічні атаки, дитячі невідкладні стани, гіпертермія. Я працювала на невідкладній допомозі, і цей досвід зараз дуже згодився.

3. В нас можна здати аналізи: лабораторна діагностика на місці.

4

У нас є договір із двома лабораторіями: ми забираємо аналізи, відразу їх відправляємо та видаємо результати.

Це можуть бути як загальні аналізи, так і вузькі як от молекулярна діагностика чи алергія. 

4. Експрес-діагностика.

5

Ми також робимо експрес-тести на грип, ковід, стрептокок, це така швидка екстрена діагностика. Все робимо на місці. Також вакцинацію від грипу в сезон.

В нас все обладнано по вимогах: метраж, об'єм, є шрифт Брайля, інгаляції, якщо є потреба, глюкозу можна поміряти за допомогою експрес-тесту, сечу, тобто екстрено перевірити, є патологія чи немає.

5. Стаєш не просто сімейним лікарем, а другом сім'ї.

8

Я працюю як лікар приватної медицини. Консультація коштує 400 грн: і дитяча, і доросла. Приймаємо дітей з народження. Я дітей дуже люблю. І завжди хотіли бути педіатром. На практиці виходить, що мої пацієнти стають постійними, найстаршій — 84 роки. Так і стаєш сімейним лікарем, ба більше — стаєш другом сім'ї. Ти знаєш їх дітей, всіх членів родини, навіть улюбленців. Тобто береш сім'ю і знаєш всі їх проблеми та нюанси.

6. Підписую декларації як сімейний лікар.

7

Я маю договір із Національною службою здоров'я України й підписую декларації як сімейний лікар. 

Надаю первинну медичну допомогу, проводжу обстеження, консультації, надаю довідки, лікарняні, направлення.

7. Я багато виїжджаю додому.

10

В мене є опція виклику додому. Я багато виїжджаю. Це практично весь правий берег Києва та ближні Ірпінь, Стоянка, Гореничі тощо. 

Час прийому я ставлю мінімум 30 хвилин. За цей час я встигаю вислухати пацієнта. Задаю багато уточнювальних питань. І багато пояснюю, чому саме ці ліки, саме такі аналізи, що це за хвороба. 

Коли до мене приносять новонародженого, то я приділяю годину, а то й більше. Особливо, якщо це перша дитинка. У батьків дуже багато питань. Навіть як її взяти на ручки. 

8. Онлайн підтримка.

Я завжди залишають на зв’язку зі своїми пацієнтами: приймаю дзвінки, смс, повідомлення в месенджери, фото, памперси, прищики, сопельки, будь-що. 

Існує тільки одне правило: вночі я не відповідаю. Бо власне здоров’я теж не вічне. 

9. У мене люди отримують допомогу.

9

Моя задача — допомогти. Якщо треба — робимо інгаляції, уколи, даємо жарознижувальну суміш. Тобто функція швидкої допомоги. 

Я працюю щодня. З 9 ранку, можна і раніше, якщо комусь потрібно. Обов'язково попередній запис. Не повинно бути, що в коридорі скупчуються люди: здорові, хворі, є здорові на патронаж маленькі діти, є ті, що одужують. Тому ми завжди підбираємо зручний час. 





Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок