#Новини

БГ Синергія розпочинає сьогодні будівництво школи “СИНЕРГІЯ” в Ірпені!

 

Сьогодні, 17 вересня, БГ Синергія розпочинає зведення загальноосвітньої школи I-III ступенів “Синергія” - ліцей об’єднаний з початковою школою та гімназією.

 

Будівництво ведеться по вул. Достоєвського та пров. Озерний м. Ірпінь. Школа буде розрахована на 42 класів, де одночасно зможуть навчатися 4 паралелі учнів! Та прийматиме учнів 1-12 класів.

3

У триповерховій будівлі будуть розташовані просторі класи з сучасним обладнанням, велика зона відпочинку, зали для проведення заходів і занять спортом, повноцінний басейн, бібліотека та майстерні. На прилеглій території будуть обладнані дитячі та спортивні майданчики, висаджені дерева та квіти -  ідеальний простір для неформального спілкування та розваг.

1

Ми в Синергії з особливим трепетом займаємось проектуванням школи та дитячих садків. Успішним прикладом тому є наша гордість - дитсадок Колібрі. А відтепер не менш відповідально приступаємо до будівництва школи. Тож, сподіваємось, цікавий сучасний дизайн і продумане планування перетворять відвідування школи в справжнє свято! А роки навчання в нашій школі стануть для дітей щасливими та яскравими!

2

Від сьогодні ми будемо оперативно та всебічно висвітлювати етапи будівництва нової школи “Синергія” - важливого інфраструктурного об’єкту міста Ірпеня, на наших офіційних пабліках. Підписуйтесь на хештег #школа_синергія , щоб бути в курсі!

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок