#Новини

БГ Синергія оновила технічні умови на електропостачання в ЖК Green Side

 

Будівельна група Синергія поліпшила технічні умови на електропостачання в ЖК Green Side, замінивши постачальника на Київобленерго



До Будівельної групи Синергія, як найбільшого забудовника Київського регіону, звернулись представники Київобленерго з пропозицією оптимізувати існуючі технічні умови на електропостачання для ЖК Green Side. 

Причиною такого звернення стала громіздка процедура приєднання до електричних мереж з точкою підключення в Києві, надана Київенерго. 

Тому Київобленерго запропонували розглянути оновлені технічні умови для новобудови, які швидше та вигідніше реалізувати, враховуючи близькість нової точки приєднання в місті, в районі Ірпіньводоканалу, порівняно з Києвом (Біличі), як планувалося спочатку.

Наш головний інженер провів технічний аудит пропозиції. На основі його результатів керівництво Синергії погодилось змінити існуючі технічні умови Київенерго на оптимальніші умови, запропоновані Київобленерго.

Ми вже підписали з Київобленерго відповідний Договір про приєднання та отримали нові технічні умови. А також здійснили оплату за приєднання згідно оновлених технічних умов в розмірі 10,4 млн. грн. 

Які вигоди від цього рішення отримує споживач:

- прискорення будівництва та підключення електричних мереж для житлового комплексу,

- більш стислі строки виконання робіт та фінансова відповідальність Київобленерго, який напряму виконує роботи та має зобов’язання по строках підключення перед нами, як замовником послуги.

Нові технічні умови та Договір на приєднання вже доступні в розділі Документація забудовника.

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок