#Новини

БГ Синергія надає перевагу якісним ліфтам OTIS

 

Монтаж ліфтів в ЖК City Park йде згідно з графіком

 

Інформуємо вас про те, що монтаж ліфтового обладнання в будинку № 2 продовжується, паралельно підрядник проводить підготовчі роботи в будинках № 3 та № 4. Вже зовсім скоро монтаж ліфтів OTIS розпочнеться й там. 

Ми не шукаємо варіантів зменшення вартості будівництва через закупівлю дешевого обладнання. Стандартами будівельної групи Синергія передбачено створення зручного простору в місцях загального користування для всіх мешканців. А ліфти OTIS підходять для цієї мети найкраще. Адже користуватися ними комфортно і матусям з візочками для немовлят, і людям з особливими потребами.

Незабаром надійні безшумні ліфти OTIS запрацюють у всіх будинках ЖК City Park, а нові мешканці заселять свої комфортні квартири. Енергоощадні ліфти з електроприводом ― це одна з багатьох переваг житла від будівельної групи Синергія. Ми будуємо так, щоб вам було зручно жити. Тому, квартира в ЖК City Park ― це правильний вибір на довгі роки.

Вільних квартир вже майже не залишилося. Тому, якщо ви шукаєте якісне житло біля Києва, радимо поспішати. Кращого годі шукати.

 

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок