#Новини

Шукаєте готову квартиру з дитячою кімнатою? Вона вже чекає на вас в ЖК Синергія Сіті!

 

Розповідаємо про двокімнатну квартиру з дитячою кімнатою, яка повністю готова до проживання. 

 

Переїздити можна хоч сьогодні. Квартира з дизайнерським ремонтом у затишному скандинавському стилі. Тут вже встановили меблі, техніку, сантехніку й газовий котел.

У окремій дитячій кімнаті чекають своїх маленьких мешканців 2 ліжка, 2 письмових стола для навчання і творчості, а також вбудована шафа.

Батьківська спальня виконана у білому кольорі з акцентною синьою стіною над узголів’ям ліжка – стильно та стримано водночас.

У ванній кімнаті вже можна прийняти розслаблюючу ванну, витертись теплим рушником тільки-но із рушникосушарки та закинути одяг в пральну машину. Всі елементи санвузла вже встановлені та підключені.

Зі спальні та кухні можна потрапити на лоджію з видом на внутрішній двір-сад. Місця достатньо, аби облаштувати там справжню оазу спокою й щоранку насолоджуватись кавою на свіжому повітрі. 

Кухня продумана до дрібниць для приготування їжі та щоденних сімейних обідів: диван для перегляду телевізора, обідній стіл на 4 персони, кухонний гарнітур з “родзинкою” у вигляді яскравого фартуха, і головне – холодильник, духова шафа та газова плита.

 

Квартира №9 в 8 будинку ЖК Синергія Сіті:

Кімнатність: 2-кімнатна.

Поверх: 2-й.

Площа: 59,5 кв.м.

Вартість: $1 600 за кв.м.

Діють державні програми єОселя та єВідновлення.

Записуйтесь на перегляд омріяної квартири прямо зараз! Телефонуйте до відділу продажів за номером 097 222 77 79

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок