#Новини

Синергія ONLINE: відео-екскурсія в ЖК Green Side та огляд готової 3-кімнатної квартири

 

Запрошуємо вас на відео-екскурсію в зданий житловий комплекс Green Side в оточенні величних сосен та цілющого лісового повітря!



При покупці квартири дрібниць не існує, тому ми в Синергії продумуємо все: локацію, архітектурний проєкт, планування квартир, благоустрій, і, навіть, вид з вікна. В житловому комплексі Green Side всі ці речі поєднані якнайкраще. 

Огляд великої 3-кімнатної квартири

Що більше дітей — то більше квартиру потрібно для сім’ї! Ця трикімнатна квартира площею 80 метрів стане справжнім порятунком для великої сім’ї. 

Тільки уявіть — власна спальня з великим ліжком, щоб хоч інколи побути наодинці. Велика світла кухня з обіднім столом для недільних посиденьок. Дитяча з ігровою зоною для ваших маленьких енерджайзерів. Вітальня, в якій щовечора збиратиметься вся сім’я. А ще великий хол, в якому можна розташувати шафу-купе або гардеробну. 

Окраса цієї квартири — великі вікна. Це і світло, і можливість спостерігати за прогулянками дітей у дворі, і візуальне збільшення простору. Уявіть, як щоранку ви будете прокидатися від світла у величезних вікнах. 

Комфортне оточення новобудови Green Side

В ЖК Green Side є затишний двір-парк та ігрові майданчики, яскраві кольори фасадів, велика парковка, просторі під'їзди, великі вікна. Всі ці речі роблять життя наших жителів зручніше і простіше.

Власна розвинена інфраструктура

Крім того, в новому районі Синергії готуються до відкриття власні магазини, салони, аптека, клініка сімейного лікаря та інші корисні сервіси — всі вони розташуються на перших поверхах будинків. 

Для нас важливо, щоб жителі могли повноцінно  відпочивати, набиратися сил і просто відчували себе щасливими — адже саме таким і повинен бути будинок.

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок