#Новини

Синергія продовжує підтримувати українських виробників: для ЖК Синергія Сіті обрали підвісні стелі нового типу

 

Коли йдеться про будматеріали, для нас важливо, щоб їхнє виробництво знаходилось в Україні. Адже купуючи обладнання та комплектуючі від українських виробників, ми підтримуємо вітчизняну економіку.

 

Нещодавно до переліку підрядників Будівельної групи Синергія додався Київський завод стель – лідер з виробництва рейкових стель в Україні. Саме тут ми замовляємо підвісні стелі Грильято для 22 та 23 будинків Синергія Сіті.

Грильято – це вишукана повітряна конструкція, виготовлена з надлегких металевих листів, які створюють ефект прозорості та об’ємності, не обтяжуючи простір. Така стеля не деформується, проте легко кріпиться і знімається без додаткових інструментів. За потреби будь-яку панель можна замінити, не порушуючи всю систему. 

В чому переваги таких стель:

  • Вологостійкі, не накопичують бруд, запобігають появі цвілі, а також легко миються за потреби.
  • Мають світловідбивну поверхню. Це дозволяє зберігати природне світло та максимально економити електроенергію. 

Важливо, що Грильято не обмежує доступ до комунікацій і дозволяє використовувати вбудовані та накладні світильники, а також системи пожежогасіння.

Окрім підготовки до влаштування стелі, у вхідній групі 22 будинку тривають роботи з оздоблення стін керамічною плиткою та вже змонтували поштові скриньки. А у 23 будинку цього тижня влаштування вхідної групи тільки розпочали. Тут обшивають стіни гіпсокартоном для майбутнього укладання декоративної плитки.  

Для мешканців Синергія Сіті – тільки найкраще! 

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок