#Новини

«Синергія Сіті» будується законно — План території на заплаві ніхто не скасовував

 

Детальний план території, де зводиться житловий квартал «Синергія Сіті», є чинним. Законність документу вже довели у двох судах: Ірпінському та Апеляційному. Будівельна група «Синергія» не заперечує проти того, щоб перевірити ДПТ ще раз, як це постановив Касаційний суд, і переконана, що закон знову буде на боці компанії та інвесторів.

 

«Наші конкуренти намагаються вести проти «Синергії Сіті» інформаційну війну. Зокрема, була поширена неправдива інформація про те, що Касаційний суд скасував Детальний план території, де зводиться житловий комплекс. Насправді документ не скасований, а лише направлений на повторний розгляд до суду першої інстанції – тобто до Ірпінського, який раніше вже підтвердив законність ДПТ. Ми не проти того, щоб документи перевірили ще раз і нарешті поставили крапку в цьому питанні, на якому спекулює певна група зацікавлених осіб», – пояснив юрист будівельної групи «Синергія» Сергій Протасов.

Нагадаємо, що єдиний аргумент, на який опираються опоненти – це те, що земельна ділянка, де зводиться «Синергія Сіті», знаходиться за межами міста Ірпінь. Однак таке припущення не має під собою законних підстав. По-перше, сам факт знаходження ділянки в межах міста Ірпінь випливає з системного тлумачення Земельного Кодексу України, Закону України «Про державний земельний кадастр» тощо. По-друге, факти вже перевірено у двох судах, які підтвердили – «Синергія Сіті» будується на землях, які відносяться до адміністративних меж міста Ірпінь.

«Суд зробив висновки, що земельні ділянки, які є предметом розгляду, знаходяться на території Ірпеня і не відносяться до земель Києво-Святошинського району або будь-якого іншого суміжного населеного пункту», – додав юрист. Таким чином, Детальний план території продовжує діяти, а компанія має усі законні підстави продовжувати роботу на даній ділянці.

Нагадаємо, що будівельна група «Синергія» — це відповідальна компанія, яка дотримується високих стандартів у своїй роботі. Вона вже реалізувала в Ірпені більше 10-ти успішних комерційних та соціальних проектів. Крім того, в рамках зведення кварталу «Синергія Сіті» заплановано будівництво школи на 1300 місць. Навчальний заклад буде зданий в експлуатацію разом з першою чергою житлового комплексу.

Минулого року БГ «Синергія» стала переможцем Міжнародної премії «Вибір року 2019» в номінації «Девелоперська компанія року в передмісті Києва».

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок